Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν με κατηγόρησε»

«Δεν με κατηγόρησε»
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015 - 01:11

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Λουκ Σο, μετά το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο από τον Έκτορ Μορένο στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του Champions League με την Αϊντχόφεν.

Ο άτυχος άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη διπλό κάταγμα, το οποίο θα τον υποχρεώσει να μείνει μακριά από την ενεργό δράση για διάστημα έξι μηνών.

Ο στόπερ της Αϊντχόφεν επισκέφτηκε τον Σο στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα του σοβαρού τραυματισμού του παίκτη των «Κόκκινων Διαβόλων» και με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Metronieuws» στάθηκε στΟο γεγονός ότι δέχθηκε την συγγνώμη του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μιλήσαμε. Πήγα στο νοσοκομείο μαζί με τον προπονητή μου, Φιλίπ Κοκού. Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο αλλά ο Σο ήταν πού ευγενικός μαζί μου και δεν με κατηγόρησε για τον τραυματισμό. Είδε σε βίντεο τι ακριβώς συνέβή και είπε ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αυτό με έκανε να χαμογελάσω».

Διαβάστε επίσης

«Προσαρμόστηκαν...»

«Προσαρμόστηκαν...»

Ο Ζόραν Μάμιτς δήλωσε χαρούμενος με τη νίκη της Ντιναμό, αλλά και με το γεγονός πως δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα...

«Περνάει κρίση η Γιουβέντους»

«Περνάει κρίση η Γιουβέντους»

Στο γεγονός ότι η Γιουβέντους διέρχεται αγωνιστική κρίση αναφέρθηκε ο τεχνικός της περυσινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.