Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περνάει κρίση η Γιουβέντους»

«Περνάει κρίση η Γιουβέντους»
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 - 22:43

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων ετών έχει πραγματοποιήσει η Γιουβέντους στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του Campionato.

Η αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Φρονιζόνε (1-1), έφερε την «Βέκια Σινιόρα» σε κατάσταση …πανικού.

Γεγονός, το οποίο την έχει φέρει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και 10 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερ, που έχει να επιδείξει το απόλυτο με 15 βαθμούς

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παραδέχτηκε ότι η Γιουβέντους βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση: «Είναι οι εμφανίσεις που θα μας οδηγήσουν στα καλά αποτελέσματα» για να συμπληρώσει «έχουμε τρία σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, κόντρα σε Νάπολι, Σεβίλλη (σ.σ. για το Champions League) και Μπολόνια και πρέπει να ηρεμήσουμε.

Σχετικά με τις κριτικές που έχει δεχτεί, ο τεχνικός της περυσινής αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Champions League τόνισε: «Eπιβάλλεται ψυχραιμία τώρα. Ξέρω ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει».

Διαβάστε επίσης

«Δεν με κατηγόρησε»

«Δεν με κατηγόρησε»

Ο στόπερ της Αϊντχόφεν Έκτορ Μορένο επισκέφτηκε τον τραυματία Λουκ Σο και συνομίλησε σε πολύ καλό κλίμα με τον άτυχο παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Προσαρμόστηκαν...»

«Προσαρμόστηκαν...»

Ο Ζόραν Μάμιτς δήλωσε χαρούμενος με τη νίκη της Ντιναμό, αλλά και με το γεγονός πως δεν προέκυψαν άλλα προβλήματα...

Απάντηση στον Βενγκέρ

Απάντηση στον Βενγκέρ

Ο μάνατζερ του Αντονί Μαρσιάλ τοποθετήθηκε αναφορικά με τις δηλώσεις του τεχνικού της Άρσεναλ σχετικά με το ενδιαφέρον για τον νεαρό Γάλλο επιθετικό.