Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Βλέπουμε έναν διαφορετικό παίκτη»

«Βλέπουμε έναν διαφορετικό παίκτη»
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 - 17:54

Η εξαιρετική εμφάνιση του Αλέξις Σάντσες κόντρα στη Λέστερ και τα τρία γκολ που πέτυχε, ανέβασαν ξανά το ηθικό του ποδοσφαιριστή, αλλά και των ανθρώπων της Άρσεναλ.

Ο Χιλιανός επιθετικός δείχνει να βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό, με τον Αρσέν Βενγκέρ να βρίσκει στο πρόσωπο του Σάντσες ένα «στήριγμα» ενόψει των επόμενων αγώνων των «κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα, ο Αλσατός τεχνικός τόνισε:

«Επέστρεψε στο επίπεδο που έχει. Κατέκτησε μία μεγάλη διοργάνωση με τη Χιλή, το Κόπα Αμέρικα και μετά απ’ αυτό πρέπει να προσαρμοστείς ξανά στις υποχρεώσεις της ομάδας, κάτι που παίρνει κάποιο χρόνο. Βλέπουμε έναν διαφορετικό ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις τις τελευταίες δύο εβδομάδες».

Διαβάστε επίσης

Επανήλθε ο Κεντίρα

Επανήλθε ο Κεντίρα

Την επιστροφή του στις προπονήσεις της Γιουβέντους πραγματοποίησε ο διεθνής Γερμανός μέσος, o οποίος ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Κονατέ

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Κονατέ

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως οι «κανονιέρηδες» θα εξετάσουν την περίπτωση του Σενεγαλέζου επιθετικού της Σιόν, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Ζενίτ θέλει τον Ζαρντίμ

Η Ζενίτ θέλει τον Ζαρντίμ

Ο Βίλας Μπόας δεν πρόκειται να ανανεώσει με τη ρωσική ομάδα και ο ιδιοκτήτης της εξετάζει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού.