Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κινδυνεύει» το σερί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

«Κινδυνεύει» το σερί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 - 18:15

Ένα εξαιρετικό επίτευγμα έχει καταφέρει η ομάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία έχει αγνοεί την ήττα εδώ και 45 συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Κροάτες θέλουν να συνεχίσουν το εκπληκτικό σερί που έχουν, ωστόσο αύριο Τρίτη 29/09 αντιμετωπίζουν την Μπάγερν Μονάχου για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, και όπως είναι φυσικό, το επίτευγμα αυτό βρίσκεται σε κίνδυνο, κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η τελευταία ήττα που γνώρισε η κροατική ομάδα, ήταν τον προηγούμενο Νοέμβριο στο πλαίσιο του Europa League, όπου έχασε με 1-0 από τη ρουμανική Άστρα.

Διαβάστε επίσης

Επανήλθε ο Κεντίρα

Επανήλθε ο Κεντίρα

Την επιστροφή του στις προπονήσεις της Γιουβέντους πραγματοποίησε ο διεθνής Γερμανός μέσος, o οποίος ξεπερνάει τον τραυματισμό του.

«Δεν παραιτούμαι!»

«Δεν παραιτούμαι!»

Παρά τις ποινικές διώξεις που του έχουν ασκηθεί, ο Γιόζεπ Μπλάτερ δεν δείχνει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από την προεδρία της FIFA.

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Κονατέ

Στο στόχαστρο της Άρσεναλ ο Κονατέ

Ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο πως οι «κανονιέρηδες» θα εξετάσουν την περίπτωση του Σενεγαλέζου επιθετικού της Σιόν, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.