Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα με το χορτάρι στο «Γουέμπλεϊ»

Πρόβλημα με το χορτάρι στο «Γουέμπλεϊ»
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 - 13:49

Το «Γουέμπλεϊ» μπορεί να αποτελεί ποδοσφαιρικό στολίδι για το ποδόσφαιρο της Αγγλίας και να φιλοξενεί τους εντός έδρας αγώνες της Εθνικής ομάδας της χώρας, ωστόσο ανά καιρούς έχει διάφορα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός χώρος πολλές φορές δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κάτι το οποίο συμβαίνει και τώρα, με τους υπεύθυνους να έχουν τις ανησυχίες τους ενόψει του αγώνα της Αγγλίας κόντρα στην Εσθονία την Παρασκευή 09/10 για τα προκριματικά του Euro 2016.

Σαν αποτέλεσμα, οι άνθρωποι του γηπέδου δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου το «Γουέμπλεϊ» να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση γίνεται.

Εξάλλου, σε καμία περίπτωση ο Ρόι Χόντζον δεν θα ήθελε να δει ποδοσφαιριστή του να τραυματίζεται, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Έδωσε χαρά ο Αλάμπα

Έδωσε χαρά ο Αλάμπα

Ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν Μονάχου επισκέφθηκε μια μερίδα προσφύγων, μοιράζοντάς τους δώρα και αυτόγραφα, κάνοντάς τους χαρούμενους.

Βαλβέρδε και Μίτσελ για «φούριας ρόχας»

Βαλβέρδε και Μίτσελ για «φούριας ρόχας»

Δύο πρώην προπονητές του Ολυμπιακού, εξακολουθούν να βρίσκονται στη λίστα των ιθυνόντων την ισπανική ομοσπονδία προκειμένου να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της Εθνικής τους ομάδας.

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

Στην Αγγλία κάνουν λόγο για τα σοβαρά ζητήματα που έχει να λύσει ο Αρσέν Βενγκέρ με σκοπό οι «κανονιέρηδες» να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

«Είναι ντροπή»

«Είναι ντροπή»

Ο Χουάν Μάτα θέλησε να πάρει θέση αναφορικά με τον παραγκωνισμό του συμπαίκτη και καλού του φίλου, Βίκτορ Βαλντές από τον τεχνικό της Μ. Γιουνάιτεντ, Λουίς Φαν Χάαλ.