Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι ντροπή»

«Είναι ντροπή»
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015 - 12:35

Ο Χουάν Μάτα αποτελεί έναν από τους πιο φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της φετινής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς με τις εμφανίσεις του, δείχνει πως πρόκειται για σημαντική μονάδα των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Ισπανός, μπορεί να χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού του, Λουίς Φαν Χάαλ και να νιώθει καλά στο σύλλογο του Μάντσεστερ, ωστόσο δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση, αναφορικά με το θέμα του συμπαίκτη και καλού του φίλου, Βίκτορ Βαλντές.

Όπως είναι γνωστό, ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα, δεν υπολογίζεται από τον Ολλανδό τεχνικό, με αποτέλεσμα να έχει παραγκωνιστεί και να προπονείται ατομικά.

Χαρακτηριστικά, τα λεγόμενα του Μάτα:

«Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας. Έχει βελτιωθεί και θέλει να συνεχίσει να ανταγωνίζεται για τη θέση του. Δεν ξέρω τι συμβαίνει μεταξύ εκείνου και του Λουίς Φαν Χάαλ. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι».

Διαβάστε επίσης

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

«Φλέγοντα» θέματα για την Άρσεναλ

Στην Αγγλία κάνουν λόγο για τα σοβαρά ζητήματα που έχει να λύσει ο Αρσέν Βενγκέρ με σκοπό οι «κανονιέρηδες» να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα στη συνέχεια.

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι

«Φοβάται» το… ξύλο ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, αναφέρθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου κόντρα στην Σκωτία, εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των αντιπάλων του.