Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει τελικό Λίβερπουλ- Ντόρτμουντ ο Κλοπ!

Θέλει τελικό Λίβερπουλ- Ντόρτμουντ ο Κλοπ!
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 - 12:36

Την ομάδα που έκανε γνωστό το όνομα του, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Γερμανίας και έφτασε στον τελικό του Champions League μαζί της, θα ήθελε να αντιμετωπίσει στον τελικό –και μόνο εκεί- του Europa League, ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο λόγος για την Μπορούσια Ντόρτμουντ όπου ο Γερμανός τεχνικός αγάπησε και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας με τους πανηγυρισμούς, το δεσμό του με τους παίκτες και φυσικά με την πορεία του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ίδιος με δηλώσεις του αμέσως μετά την πρόκριση των «Reds», στις 8 καλύτερες ομάδες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, είπε: «Έχω επαφές με φίλους μου από την Ντόρτμουντ. Όλοι θα ήθελαν να παίξουν εναντίον μας αλλά στη Βασιλεία ( εκεί διεξάγεται ο τελικός)», ενώ συμπλήρωσε «είδατε τα αποτελέσματα και έχουν μείνει 8 πολύ καλές ομάδες στο δρόμο για τον τελικό. Είναι ωραία. Είμαστε την 8άδα. Τέλεια!».

Διαβάστε επίσης

Θέλουν να λέγονται και Ευρωπαίοι (vid)

Θέλουν να λέγονται και Ευρωπαίοι (vid)

Νέα ακραία ρατσιστική συμπεριφορά, αυτή τη φορά στη Ρώμη, από οπαδούς της Σπάρτα Πράγας πριν την αναμέτρηση με τη Λάτσιο, όπου ούρησαν πάνω σε ζητιάνα.