Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Γαλλία

Έτοιμη για μεγάλα πράγματα η Γαλλία
Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016 - 20:35

Το φετινό καλοκαίρι ολόκληρο το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στη Γαλλία, όπου θα διεξαχθεί το Euro 2016. H oμάδα της Γαλλίας, όπως συμβαίνει με όλες τις διοργανώτριες χώρες, δεν συμμετείχε στα προκριματικά και δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι για την εικόνα που θα παρουσιάσουν οι «τρικολόρ», μη έχοντας επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Παρόλα αυτά από τα μέχρι τώρα φιλικά ματς, δίνει την εντύπωση πως είναι αποφασισμένη να μην αφήσει καμία άλλη χώρα να κερδίσει το τρόπαιο μέσα στο σπίτι της.

Το πιο πρόσφατο... θύμα της ομάδας του Ντεσάν, έπεσε η αξιόλογη Ρωσία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 4-2! Για την ιστορία, οι Γάλλοι προηγήθηκαν 2-0, με γκολ των Καντέ στο 9’, ο οποίος πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση, και του Ζινιάκ στο 38’. Οι Ρώσοι μείωσαν στο 56’ με τον Κοκόριν, χωρίς όμως να προλάβουν να το πανηγυρίσουν, αφού στο 64’ ο Παγιέ με ένα εκπληκτικό φάουλ έκανε το 3-1. Στο 68’ ο Ζιρκόφ μείωσε ξανά με τον Κομάν, όμως, να διαμορφώνει το τελικό 4-2.

Να σημειωθεί πως και στο συγκεκριμένο αγώνα υπήρχαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εξαιτίας των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων σε Παρίσι και Βρυξέλλες.

Διαβάστε επίσης

Προς ανανέωση ο Πογκμπά

Προς ανανέωση ο Πογκμπά

Έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του, με την Γιουβέντους, είναι ο Γάλλος άσος, σύμφωνα με τον μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα.