Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανηγύρισε με τη φανέλα του Κρον Ντέλι, ο Γκαμεϊρό (vid)

Πανηγύρισε με τη φανέλα του Κρον Ντέλι, ο Γκαμεϊρό (vid)
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 - 12:46

Η Σεβίλλη είναι από χθες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Europa League, αφού απέκλεισε την Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε διπλές αναμετρήσεις.

Έχει κατακτήσει τις δύο προηγούμενες φορές το τρόπαιο (και 4 συνολικά) και θα πετύχει κάτι μοναδικό αν το πάρει και φέτος. Τρεις νικηφόροι τελικοί σε ισάριθμες συμμετοχές δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της διοργάνωσης.

Οι Ισπανοί, είχαν αποσπάσει ισοπαλία μέσα στην Ουκρανία (2-2), με μελανό σημείο της -προ μίας εβδομάδας- αναμέτρησης, τον τραυματισμό του μέσου της ομάδας, Κρον Ντέλι.

Ο Κέβιν Γκαμεϊρό, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα που σημείωσε (στην χθεσινή νίκη-πρόκριση με 3-1), έβαλε μπροστά τους Σεβιγιάνους -και ενώ οι παίκτες της Σαχτάρ είχαν ισοφαρίσει- και έτρεξε προς τον πάγκο να πανηγυρίσει. Ο τρόπος που το έκανε όμως, ήταν ιδιαίτερος και προς ανύψωση της ψυχολογίας του Δανού συμπαίκτη του, που τραυματίστηκε σοβαρά στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων.

Ο Γάλλος επιθετικός, πήρε την φανέλα του 32χρονου μέσου και την ύψωσε για να την δείξει στους οπαδούς της ομάδας του, αφιερώνοντάς του το γκολ που πέτυχε και δείχνοντας του, πως όλη η ομάδα είναι δίπλα του.

Δείτε τον πανηγυρισμό, στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Αθυρόστομος ο Μόντριτς (vid)

Αθυρόστομος ο Μόντριτς (vid)

Με μία βαριά βρισιά, έβγαλε την ένταση του αγώνα, μετά την αλλαγή του, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League.

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Τις υπηρεσίες των δύο παικτών του θα στερηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βαλένθια για το Ισπανικό πρωτάθλημα.