Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανανέωσε ο Αλέγκρι

Ανανέωσε ο Αλέγκρι
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 - 20:23

Στον πάγκο της Γιουβέντους τουλάχιστον μέχρι το 2018 θα βρίσκεται ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ιταλικό σύλλογο. Ο έμπειρος τεχνικός αργά χθες το βράδυ συναντήθηκε με τη διοίκηση της Γιουβέντους και έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει πάντως να σημειώσουμε ότι η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών είχε ουσιαστικά αποφασιστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες και το μόνο που απέμενε ήταν το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

Παράλληλα, το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλέγκρι θα του αποφέρει περί τα 5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από αυτό που προέβλεπε το μέχρι πρότινος συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

Ο 26άχρονος παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του παιχνιδιού με τη Βιτορούλ και μιάμιση ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Τις υπηρεσίες των δύο παικτών του θα στερηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βαλένθια για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Αθυρόστομος ο Μόντριτς (vid)

Αθυρόστομος ο Μόντριτς (vid)

Με μία βαριά βρισιά, έβγαλε την ένταση του αγώνα, μετά την αλλαγή του, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League.