Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην πόρτα της εξόδου ο Τιμπό Κουρτουά

Στην πόρτα της εξόδου ο Τιμπό Κουρτουά
Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016 - 22:10

Στα… μαχαίρια βρίσκεται ο Τιμπό Κουρτουά με τον προπονητή τερματοφυλάκων της Τσέλσι, Κριστόφ Λόλιτσον, με τον Βέλγο πορτιέρο να θεωρεί πως οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί δεν ταιριάζουν στο δικό του στυλ, αλλά σε αυτό του πρώην «μπλε» τερματοφύλακα, Πέτερ Τσέχ!

Ετσι, έχει ξεσπάσει εμφύλιος στα αποδυτήρια της αγγλικής ομάδας, με τον Κουρτουά να εξετάζει πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι στο τέλος της φετινής σεζόν.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται ζεστά για τον Βέλγο πορτιέρο είναι η Ρεάλ, με τα ισπανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι σύντομα η «βασίλισσα» θα κάνει επίσημη κρούση στη διοίκηση των Λονδρέζων. Ο Κουρτουά φέτος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, στα οποία δέχθηκε 34 γκολ.

Διαβάστε επίσης

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

ΣΟΚ! Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Πάτρικ Εκένγκ

Ο 26άχρονος παίκτης της Ντιναμό Βουκουρεστίου έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του παιχνιδιού με τη Βιτορούλ και μιάμιση ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο του Βουκουρεστίου.

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

«Μία τρύπα στην καρδιά μας» (pic)

Ο θάνατος του 26χρονου παίκτη της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Πατρίκ Εκένγκ, έχει συγκλονίσει τον… ποδοσφαιρικό κόσμο -και όχι μόνο- και κυρίως τους φίλους της ομάδας.

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Εκτός οι Μπέιλ και Νάβας

Τις υπηρεσίες των δύο παικτών του θα στερηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν, στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Βαλένθια για το Ισπανικό πρωτάθλημα.