Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του την… έπεσαν με σαμπάνια του Ρανιέρι (vid)

Του την… έπεσαν με σαμπάνια του Ρανιέρι (vid)
Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 - 13:39

Ήταν ο πρωτεργάτης αυτής της πορείας που συνδυάστηκε με την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτής της χρονιάς, η οποία ήταν βγαλμένη από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ο λόγος για τον προπονητή της Λέστερ, Κλαούντιο Ρανιέρι που πανηγύρισε χθες σαν μικρό παιδί την φιέστα του πρωταθλητή Αγγλίας μαζί με τους παίκτες του. Εκείνους που τον έκαναν υπερήφανο, βγάζοντας στο γήπεδο τις οδηγίες του.

Φουκς, Σμάιχελ και Μαχρέζ ως άλλοι «επιδρομείς», έσπευσαν στον χώρο που πραγματοποιούσε την συνέντευξη τύπου ο Ιταλός προπονητής, περιλούζοντάς τον με σαμπάνια.

Ο ίδιος έδειξε να το ευχαριστιέται, χαμογέλασε και στη συνέχεια έδιωξε τον Αυστριακό αριστερό μπακ, καθώς αυτός προσπαθούσε να αδειάσει και την τελευταία σταγόνα από το μπουκάλι, πάνω στον Ρανιέρι.

Διαβάστε επίσης

Γιουβέντους για Καντέ

Γιουβέντους για Καντέ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον μέσο της Λέστερ, με την «μεγάλη κυρία» να είναι η τελευταία που έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με τα μέσα.

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους

Καθυστερημένα αλλά τουλάχιστον κατάλαβε το λάθος του, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ζήτησε συγνώμη από τον λαό της Σλοβενίας και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Νταμίρ Σκόμινα.