Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους

Η απολογία του Μόντριτς στους Σλοβένους
Κυριακή, 8 Μαΐου 2016 - 12:54

Καθυστερημένα αλλά τουλάχιστον κατάλαβε το λάθος του, ο Λούκα Μόντριτς και ζήτησε συγνώμη από τον λαό της Σλοβενίας και τον διαιτητή της αναμέτρησης, Νταμίρ Σκόμινα.

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρίσει τον Σλοβένο, ζητώντας ένα σφύριγμα -και ενώ είχε περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου σαν αλλαγή- στην αναμέτρηση με την Σίτι, με την αισχρή έκφραση: «Γ… το μ… της Σλοβένας της μάνας σου».

Τις τελευταίες ημέρες άκουσε πολλά από όλους τους Σλοβένους, γράφτηκαν πολλά στον τύπο της χώρας και ο ίδιος θέλησε να ζητήσει συγνώμη αναγνωρίζοντας το λάθος του: «Μόλις είδα το βίντεο, κατάλαβα τι είχα πει. Ένιωσα ντροπή, γιατί δεν είναι αυτοί οι τρόποι μου. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στον διαιτητή και όλο τον κόσμο, ειδικά στο λαό της Σλοβενίας, που τους προσέβαλα. Εκείνη τη στιγμή παρασύρθηκα από το συναίσθημα. Η αντίδρασή μου ήταν απαράδεκτη και δεν θα έπρεπε να επιτρέψω στον εαυτό μου να ενεργήσει κατά αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Του την… έπεσαν με σαμπάνια του Ρανιέρι (vid)

Του την… έπεσαν με σαμπάνια του Ρανιέρι (vid)

Οι παίκτες της Λέστερ, έπειτα από τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έλουσαν με σαμπάνια τον Ιταλό προπονητή τους, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην αίθουσα της συνέντευξης τύπου.

Γιουβέντους για Καντέ

Γιουβέντους για Καντέ

Αυξάνονται και πληθύνονται οι ενδιαφερόμενοι για τον μέσο της Λέστερ, με την «μεγάλη κυρία» να είναι η τελευταία που έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με τα μέσα.

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Σήμερα η μεγάλη ημέρα για την Λέστερ

Από την περασμένη Δευτέρα είναι και τυπικά πρωταθλήτρια Αγγλίας και στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον, θα το πανηγυρίσει όπως της αρμόζει.