Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άρσεναλ για Μοράτα

Άρσεναλ για Μοράτα
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016 - 12:59

Ο Αρσέν Βενγκέρ και η διοίκηση της Άρσεναλ, θέλουν να κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να επανέλθουν στους τίτλους, έπειτα από τόσα χρόνια «λειψανδρίας».

Στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αναμένεται να… χτυπήσει κάποιον επιθετικό μεγάλης κλάσης, που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά και σύμφωνα με την ιταλική «Corriere dello sport», ενδιαφέρεται για τον Άλβαρο Μοράτα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, οι Λονδρέζοι έχουν ήδη κάνει συζητήσεις για την απόκτησή του και μάλιστα με την Ρεάλ Μαδρίτης και όχι την Γιουβέντους!

Αυτό συνέβη διότι υπήρχαν οι φήμες και τα σενάρια, περί αγοράς του Ισπανού επιθετικού, από την ομάδα που τον ανέδειξε.

Ο λόγος όμως είναι, ότι οι Μαδριλένοι θέλουν να καταβάλουν την ρήτρα του που ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ και έπειτα να τον πουλήσουν με ένα ποσό της τάξεως των 65 εκατ. ευρώ στους ενδιαφερόμενους.

Σίγουρα ο 24χρονος φορ, θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη για τους «κανονιέρηδες» παρά τα 11 τέρματα που πέτυχε τη φετινή σεζόν με την «Μεγάλη Κυρία», τα οποία δεν είναι πολλά για την αξία του και την ποιότητά του.

Διαβάστε επίσης

«Φέρτε το σπίτι παιδιά» (pic)

«Φέρτε το σπίτι παιδιά» (pic)

Μπορεί να αγωνίζεται στην Αμερική με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την μεγάλη του αγάπη, την Λίβερπουλ, λίγο πριν τον τελικό του Europa League, που δίνουν οι «κόκκινοι».

Χρυσό παπούτσι ο Κέιν (pic)

Χρυσό παπούτσι ο Κέιν (pic)

Πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ αναδείχθηκε ο επιθετικός της Τότεναμ, αφήνοντας πίσω του, τους Βάρντι και Αγκουέρο.

Αγόρασε Μήτρογλου η Μπενφίκα

Αγόρασε Μήτρογλου η Μπενφίκα

Ο Έλληνας επιθετικός εντυπωσίασε φορώντας τη φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, σημειώνοντας 22 γκολ και ανάγκασε τους «αετούς» να πληρώσουν 7 εκατομμύρια στη Φούλαμ, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του.

Συζητήσεις Παρί-Μουρίνιο

Συζητήσεις Παρί-Μουρίνιο

Γρήγορες πρέπει να είναι οι κινήσεις της Γιουνάιτεντ, αν θέλει να πάρει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος σύμφωνα με ξένο μέσα βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πρωταθλητές Γαλλίας.