Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τα... μπούνια η Τσέλσι για Μανωλά

Με τα... μπούνια η Τσέλσι για Μανωλά
Παρασκευή, 20 Μαΐου 2016 - 14:13

Εδώ και αρκετό καιρό έχει στο στόχαστρό της τον Κώστα Μανωλά η ομάδα της Τσέλσι. Οι Άγγλοι, οι οποίοι είχαν κάνει κάποιες επαφές για να τον αποκτήσουν, δεν είδαν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία και ως εκ τούτου, στράφηκαν αλλού.

Στον Καλιντού Κουλιμπαλί. Όμως, η πρόταση που έγινε απορρίφτηκε από τη Νάπολι με συνέπεια ο Αντόνιο Κόντε να στραφεί στο δεύτερο όνομα της λίστας.

Η πρόταση που θα γίνει στη Ρόμα θεωρείται βέβαιη και με τον Έλληνα στόπερ στο ρόστερ της Τσέλσι, ο Ιταλός θεωρεί πως με αυτόν στα μετόπισθεν, η ομάδα θα πάει πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης

Μένει στην Ρόμα ο Τότι

Μένει στην Ρόμα ο Τότι

Ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο «Καπιτάνο» θα βρίσκεται στο ρόστερ των «τζιαλορόσι» και τη νέα σεζόν.

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο

Στην Μαδρίτη θα αγωνίζεται του χρόνου, ο Νίκο Γκαϊτάν, αφού Μπενφίκα και Ατλέτικο τα βρήκαν σε όλα και επήλθε συμφωνία.

Τα παιχνίδια της μοίρας (vid)

Τα παιχνίδια της μοίρας (vid)

Η πιο άσχημη εβδομάδα της ζωής του Μάρκου Ρους, πρέπει να είναι αυτή που διανύουμε, καθώς ο αρχηγός της Άιντραχτ, διαγνώστηκε με όγκο και την επόμενη ημέρα πέτυχε αυτογκόλ, στο αγώνα μπαράζ που έδινε η ομάδα του.

Τεράστια περικοπή στον Τέρι

Τεράστια περικοπή στον Τέρι

Πολύ πιο λίγες θα είναι οι απολαβές που θα παίρνει εβδομαδιαίως ο αρχηγός της Τσέλσι, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο του συμβόλαιο, κατά τα όσα γράφει γνωστή εφημερίδα του εξωτερικού.