Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο

Γκαϊτάν απέκτησε η Ατλέτικο
Σάββατο, 21 Μαΐου 2016 - 15:43

Ο Νίκο Γκαϊτάν κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, όμως από του χρόνου δεν θα φοράει την φανέλα των «αετών» της Λισαβόνας, καθώς η πρώην ομάδα του -πλέον- τα βρήκε σε όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και από του χρόνου θα αγωνίζεται για λογαριασμό των «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα με τα όσα γράφει η «Α’ BOLA» ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πουλήθηκε έναντι 25 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι τετραετούς διάρκειας.

Ο 28χρονος άσος, αποχαιρέτησε χθες τους φίλους της Μπενφίκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης (6-2 επί της Μαρίτιμο για το Λιγκ Καπ), έπειτα από 6 χρόνια παρουσίας στο «Ντα Λουζ», καθώς τις επόμενες ώρες θα βρεθεί στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Μαδρίτη, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κ μετά να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Διαβάστε επίσης

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Κοντά σε Χαντάνοβιτς η Τσέλσι

Την απόκτηση του τερματοφύλακα της Ίντερ, φέρεται πως θέλουν οι «μπλε» του Λονδίνου, σύμφωνα με τα όσα γράφει, η «Tuttosport».

Μένει στην Ρόμα ο Τότι

Μένει στην Ρόμα ο Τότι

Ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας ξεκαθάρισε ότι ο «Καπιτάνο» θα βρίσκεται στο ρόστερ των «τζιαλορόσι» και τη νέα σεζόν.