Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ζλάταν ανακοίνωσε… Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Ζλάταν ανακοίνωσε… Γιουνάιτεντ (vid)
Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 - 17:46

Είναι ο Ιμπραΐμοβιτς και δεν θα μπορούσε να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ με κοινότυπους τρόπους. Οι «κόκκινοι διάβολοι» με βίντεο που ανέβασαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο twitter επισημοποίησαν το γεγονός, βάζοντας και το hashtag “It's #ZlatanTime...”.Ο ίδιος ο Ζλάταν εμφανίζεται σε αυτό με τη φανέλα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Ο Ιμπραΐμοβιτς υπέγραψε για ένα χρόνο και έτσι γίνεται η δεύτερη μεταγραφή της εποχής Μουρίνιο στο «Ολντ Τράφορντ», μετά τον Έρικ Μπαϊγί.

Μετά την υπογραφή του ο Σουηδός φορ δήλωσε: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που γίνομαι μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ανυπομονώ να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να προπονηθώ ξανά με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Είναι ένας καταπληκτικός προπονητής και είμαι έτοιμος γι’ αυτή την καινούργια πρόκληση. Έχω διασκεδάσει μέχρι τώρα την καριέρα μου και έχω αρκετές σπουδαίες αναμνήσεις. Τώρα είμαι έτοιμος να δημιουργήσω μερικές ξεχωριστές αναμνήσεις στην Αγγλία».

Διαβάστε επίσης

«Μπαμ» με Μπεν Αρφά η Παρί!

«Μπαμ» με Μπεν Αρφά η Παρί!

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά είναι πλέον κάτοικος Παρισιού, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα δύο χρόνια.