Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε η ΑΕΚ

Πέρασε η ΑΕΚ
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 22:10

Για δύο αποτελέσματα πήγαινε η ΑΕΚ στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και τελικά με την «λευκή» ισοπαλία στην Βιέννη απέναντι στην Αούστρια κατάφερε να προκριθεί στους «32» της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα πήρε το μίνιμουμ που ζητούσε, δηλαδή να μην χάσει στην Αυστρία και έτσι κράτησε την Αούστρια από κάτω της στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας (60-40%), αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν όσο θα ήθελαν την εστία του Τσιντώντα.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αμύνθηκαν σωστά και βγήκαν στην επίθεση χωρίς ρίσκο να δεχθούν κάποιο γκολ, έτσι ώστε να μην επιτρέψουν στην Αούστρια να προηγηθεί και πέτυχαν τον σκοπό τους.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ 0

Πεντς, Μπλαουνστάινερ, Μοχάμεντ, Ζέρμπεστ, Σάλαμον (88’ Σακάρια), Χόλτσχαουζερ, Αμπντουλαχί, Πρόκοπ, Τατζούρι (72’ Βενούτο), Πιρές, Φρίζενμπιχλερ (77’ Μονσάιν)

ΑEK 0

Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (64’ Μπακασέτας), Λιβάγια (90’ Κονέ), Αραούχο (74’ Κλωναρίδης)

Διαβάστε επίσης

Προκρίθηκε o Ερυθρός Αστέρας

Προκρίθηκε o Ερυθρός Αστέρας

Τα αδέρφια μας από την Σερβία επικράτησαν με 1-0 της Κολονίας στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa και προκρίθηκαν μαζί με την Αρσεναλ στους «32» της διοργάνωσης από τον 8ο όμιλο.

«Κλείδωσαν» τα τελευταία εισιτήρια (pics)

«Κλείδωσαν» τα τελευταία εισιτήρια (pics)

Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Πόρτο σφράγισαν την πρόκρισή τους στη φάση των «16» του Champions League- Νικήτρια η Ρεάλ στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ με 3-2, εφτάρα στην Σπαρτάκ η Λίβερπουλ