Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η διαφορετική πίεση που νιώθει στην Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο (μας) (vid)

Η διαφορετική πίεση που νιώθει στην Μπαρτσελόνα ο Ερνέστο (μας) (vid)
Τρίτη, 2 Ιανουαρίου 2018 - 18:35

Στην καλύτερη ομάδα του κόσμου συνεχίζει την προπονητική του καριέρα ο δικός μας, Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός, άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων από τα περάσματά του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και με το σύγχρονο ποδόσφαιρο που έπαιξε εδώ, ήταν φυσιολογικό πως κάποια στιγμή θα τον βλέπαμε στην Μπαρτσελόνα.

Την καλύτερη ομάδα του κόσμου από το 2005-06 και μετά και που επί συναπτές 13 σεζόν παίζει την καλύτερη μπάλα από όλες τις άλλες. Ο Βαλβέρδε τα πηγαίνει μια χαρά στην Μπαρτσελόνα. Έχει διαχειριστεί κατάλληλα τους μεγάλους αστέρες της ομάδας, η Μπάρτσα είναι πρώτη στο πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά από τη Ρεάλ που έχει... υποκύψει στις ορέξεις του και προσφάτως τη συνέτριψε με 3-0 μέσα στο «Μπερναμπέου», ενώ έχει προκριθεί στο Champions League, τη στιγμή που είναι «μέσα» στο Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Βαλβέρδε λοιπόν έχει να διαχειριστεί πάρα πολλά πράγματα, όπως επίσης και την πίεση αυτού του μεγάλου συλλόγου, που έκανε το σύγχρονο ποδόσφαιρο να πάει έτη φωτός μπροστά. Με τον ίδιο τον κόουτς να λέει, συγκριτικά με τις προηγούμενες ομάδες τις οποίες προπόνησε και την πίεση που νιώθει. «Εδώ, υπάρχει ένα επίπεδο ποιότητας και ένα στιλ παιχνιδιού που πρέπει συνεχώς να αναπτύσσεται», ανέφερε ο Βαλβέρδε, που με αυτή την πρόταση τα είπε, πραγματικά, όλα, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει στην Μπαρτσελόνα.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης

Θέλει Μαρκάνο η Βαλένθια

Θέλει Μαρκάνο η Βαλένθια

Τις υπηρεσίες του Ιβάν Μαρκάνο θέλει να εξασφαλίσει η Βαλένθια, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

«Περούτζια καλεί Λεάλι»

«Περούτζια καλεί Λεάλι»

Η ιταλική ομάδα έχει στις βλέψεις της τον νεαρό τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.