Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηρέμησαν με Μιλόγεβιτς, λόγω Όσκαρ

Ηρέμησαν με Μιλόγεβιτς, λόγω Όσκαρ
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2018 - 19:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Το δικό τους άγχος είχαν στην Σερβία όσοι ασχολούνται με τον Ερυθρό Αστέρα για το μέλλον του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και ήθελαν να μείνει μιας και είναι πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά του. Η φημολογία γύρω από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ και από την στιγμή που βρίσκεται προ των πυλών ο Όσκαρ Γκαρσία, ηρέμησαν.

«Ο Μιλόγεβιτς δεν πηγαίνει στον Ολυμπιακό», ήταν ο τίτλος στο σχετικό δημοσίευμα b92 και είναι ένα από τα πολλά που είχαν ανάλογη θεματολογία. «Ένας Ισπανός θα κάτσει στον πάγκο του γίγαντα από την Ελλάδα», σημειώθηκε.

Πλέον, η ανανέωση της συνεργασίας του πρώην τεχνικού του Πανιωνίου με τον Ερυθρό Αστέρα γίνεται ακόμα πιο ορατό ενδεχόμενο και ήδη η διοίκηση του κλαμπ του Βελιγραδίου κοιτάζει να ικανοποιήσει τις μεταγραφικές του επιθυμίες του Μιλόγεβιτς.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του θα συνεχίσει την παράδοση από την ιβηρική χώρα και δη από την Ισπανία, καθώς επί ηγεσίας Βαγγέλη Μαρινάκη μετά τον Βαλβέρδε, τον Μίτσελ και τον Βίκτορ έρχεται η ώρα του Όσκαρ Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης

Μήτρογλου για αντί-Τοσούν

Μήτρογλου για αντί-Τοσούν

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τούρκου επιθετικού στην Έβερτον, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει στην κορυφή της λίστας της τον Έλληνα σέντερ φορ της Μαρσέιγ.

Η προτροπή του Ρίμπο στον Νεϊμάρ

Η προτροπή του Ρίμπο στον Νεϊμάρ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ξεπεράσει τους Μέσι και Ρονάλντο και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ξέρει τον τρόπο για να το πετύχει.