Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χαμός στο Ισραήλ με τις προκλήσεις του Αταμάν

Χαμός στο Ισραήλ με τις προκλήσεις του Αταμάν
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 17:26

Το… τρίτο ημίχρονο του δευτέρου αγώνα των playoffs του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι είχε πολύ «ψωμί». Ο Εργκίν Αταμάν κατήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου πως δέχτηκε απειλές από άνθρωπο των Ισραηλινών, κάτι που η ομάδα του λαού διαψεύδει.

Η ιστοσελίδα Sport5 του Ισραήλ, επικαλούμενη πηγή από την ίδια την ομάδα, αναφέρει πως «… λέει ψέματα ο Αταμάν. Κανένας άνθρωπος της Μακάμπι δεν μιλάει έτσι».

Μάλιστα, το δημοσίευμα προσθέτει πως η ένταση συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, όπου όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί ο Τούρκος προπονητής έβρισε κάποιους παίκτες της Μακάμπι, μέχρι ο τιμ μάνατζερ Άμι Μπίτον τού απάντησε.

Στο Ισραήλ τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες 48 ώρες, σχετικά με τον τρόπο που εκφράζεται ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος έχει γίνει «κόκκινο πανί»για τις δηλώσεις του, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για απαράδεκτες τοποθετήσεις.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς ο Αταμάν έχει δυναμιτίσει το κλίμα τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά τη διαιτησία. Αυτό σύμφωνα με τον περίγυρο της Μακάμπι, αλλά και τα ΜΜΕ έφερε και την χθεσινή ένταση στα αποδυτήρια.

Μάλιστα οι Ισραηλινοί μέσω μπαράζ δημοσιεύμάτων τονίζουν αναφέρεται συνεχώς μέσα απο πολίτικες και φυλετικές αντιπαραθέσεις εν μέσω πολέμου προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κόσμου, αλλά και προσπαθώντας κατά μία έννοια να επηρεάσει καταστάσεις, όπως τονίζουν στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης

Ανοίξτε τους ουρανούς (ξανά)! (video)

Ανοίξτε τους ουρανούς (ξανά)! (video)

Ο Ολυμπιακός είναι «ζεστός» και έχει βρει ρυθμό! Και απόψε πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί ξανά τους «εκτοξευτές εδάφους-αέρος».