Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα νίκη για τη Νότιγχαμ

Νέα νίκη για τη Νότιγχαμ
Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018 - 20:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Για τέταρτο σερί παιχνίδι αήττητη παρέμεινε η Νότιγχαμ Φόρεστ και κάνει την ύστατη προσπάθεια μήπως και καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα.

Οι «κόκκινοι», των οποίων το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών έχει αγοράσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικράτησαν με 2-1 της Μπέρμιγχαμ για την 35η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ και έφτασαν τους 43 βαθμούς. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Λόλεϊ (6’) και Κας (79’), ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 87’ με τον Μόρισον.

Η ομάδα του Αϊτόρ Καράνκα είναι δύσκολο να καλύψει την απόσταση των 14 βαθμών από την 6η, Μπρίστολ Σίτι, όμως απομένουν 11 αγωνιστικές και θα κάνει την προσπάθειά της, μήπως και την τελευταία στιγμή μπει στα μπαράζ που οδηγούν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στον πάγκο έμειναν χωρίς να αγωνιστούν, πάντως, οι Έλληνες Καπίνο και Βέλλιος.

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος της Ρεάλ πιστεύει ότι ο Αργεντινός έχει όλα τα φόντα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» και να διαδεχθεί τον Ζιντάν.

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, οι «αρσεναλίστας» θα ενεργοποιήσουν την οψιόν των 3 εκατ. ευρώ και θα αγοράσουν από τον Ολυμπιακό τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ.