Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα

Τα… σκάει η Μπράγκα για Βιάνα
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 19:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Έχουν πεισθεί πλήρως στην Μπράγκα για την αξία του Μπρούνο Βιάνα, που έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακός. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «O’ Jogo», η πορτογαλική ομάδα είναι διατεθειμένη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του.

Στο συμβόλαιο ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει μπει το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και αυτό θα κληθούν να καταβάλουν οι «αρσεναλίστας». Ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2016 έναντι 2,5 εκατ. ευρώ από την Κρουζέιρο.

Φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 ματς και συνολικά 2.340 λεπτά και είναι αποτελεί τον αμυντικό με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην ομάδα του. Παράλληλα έχει σημειώσει 4 γκολ.

Επίσης από τη Ιταλία έχει προκύψει το ζωηρό ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Βιάνα και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν αγοραστεί από την Μπράγκα και εν συνεχεία πωληθεί με υψηλότερο τίμημα στην ιταλική ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Εγκώμια Βίκτορ για Ποτσετίνο

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος της Ρεάλ πιστεύει ότι ο Αργεντινός έχει όλα τα φόντα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «βασίλισσας» και να διαδεχθεί τον Ζιντάν.

Νέα νίκη για τη Νότιγχαμ

Νέα νίκη για τη Νότιγχαμ

Με γκολ των Λόλεϊ και Κας οι «κόκκινοι» κέρδισαν 2-1 την Μπέρμιγχαμ και βλέπουν το μέλλον με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στον πάγκο Καπίνο και Βέλλιος.

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Θέλει να φύγει ο Κάμπελ

Σύμφωνα με δηλώσεις του Κοσταρικανού, δεν θέλει να μείνει άλλο στην Άρσεναλ και έχει ζητήσει να φύγει.