Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους άφησε… άφωνους ο Εμενίκε!

Τους άφησε… άφωνους ο Εμενίκε!
Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 - 20:55

Ό,τι και να πει κανείς για τον Εμενίκε για φέτος είναι λίγο. Ό,τι και να σκέφτεται κανείς για τον Νιγηριανό, δεν λέει τίποτα. Ο άνθρωπος είναι μια… κατηγορία μόνος του. Αυτό που έκανε πριν από μερικές ημέρες θα μείνει στην ιστορία. Διότι με ό,τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα στην προπόνηση της Λας Πάλμας δεν έχει προηγούμενο! Διαβάστε το θέμα, όπως περιγράφεται στην ισπανική εφημερίδα As…

Δεν έχει παίξει καθόλου, στην προπόνηση τελευταίος και πριν από μερικές ημέρες έγραψε ιστορία! Μια ημέρα πήγε στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας και ενημέρωσε ένα μέλος του προπονητικού επιτελείου πώς «Νυστάζω και δεν θέλω να προπονηθώ!» Αυτό το είπε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Αλλά έχει και συνέχεια που είναι καλύτερη. Διότι με όσα ακολούθησαν, άφησε… σύξυλους τους ανθρώπους της ισπανικής ομάδας.

Λογικό ήταν να μεταφερθεί αυτό στον Πάκο Χέμεθ που κανονικά θα έπρεπε να πάρει μια απόφαση για τον Εμενίκε. Μάταια! Ο Νιγηριανός δεν περίμενε καν τον προπονητή της Λας Πάλμας και έφυγε άμεσα από το προπονητικό κέντρο!

Με όλα τα μέλη της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά να μένουν… άφωνοι με την παίκτη και μην μπορούν να πουν το παραμικρό… Απλά αυτό που σχολίαζαν ήταν πώς το όλο σκηνικό με τον Νιγηριανό δεν θυμίζει παίκτη, αλλά κάποιον που κάνει πληρωμένες διακοπές!

Διαβάστε επίσης

Το… αντίο του Αμβούργου!

Το… αντίο του Αμβούργου!

Τελικά υποβιβάστηκε, με την Equipe να παρουσιάζει τις ευρωπαϊκές ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.