Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νεϊμάρ πάει Ρωσία

Ο Νεϊμάρ πάει Ρωσία
Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 - 23:07

Την 23άδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ανακοίνωσε ο «Τίτι», ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σελεσάο. Με τον εκλέκτορα των Βραζιλιάνων να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή και τον Νεϊμάρ. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε τον Φεβρουάριο και από εκείνο το σημείο ήταν εκτός δράσης. Αλλά ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης είναι καλύτερα και θα ταξιδέψει με την εθνική του στα γήπεδα της Ρωσίας, για το Μουντιάλ του 2018. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Ντάνι Άλβες.

Η αποστολή της Βραζιλίας αποτελείται από τους Άλισον (Ρόμα), Κάσιο (Κορίνθιανς), Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν) ,Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο), Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι), Μαρσέλο (Ρεάλ), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο), Καζεμίρο (Ρεάλ), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Ρενάτο Αουγκούστο (Μπεζίνγκ Σινόμπο Γκουοάν), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Φρεντ (Σαχτάρ), Ουίλιαν (Τσέλσι), Νεϊμάρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Τάισον (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ντάγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ) και Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι).

Διαβάστε επίσης

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Στο Μουντιάλ ο Καμπιάσο!

Ο Αργεντινός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, πάει Ρωσία ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της εθνικής Κολομβίας.

Λάμψη Αμπιντάλ στη Λιόν

Λάμψη Αμπιντάλ στη Λιόν

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού μετέφερε την κούπα του Europa League για τη σέντρα του τελικού.

Μίλαν για Μπρούνο Βιάνα

Μίλαν για Μπρούνο Βιάνα

Οι «ροσονέρι» ετοιμάζουν πρόταση για τον 23χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό της Μπράγκα και πρώην του Ολυμπιακού

Το… αντίο του Αμβούργου!

Το… αντίο του Αμβούργου!

Τελικά υποβιβάστηκε, με την Equipe να παρουσιάζει τις ευρωπαϊκές ομάδες που δεν έχουν υποβιβαστεί ποτέ, μεταξύ των οποίων και ο Ολυμπιακός.