Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα highlights από το ματς της Λουκέρνης (vid)

Τα highlights από το ματς της Λουκέρνης (vid)
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 - 01:54

Μετά από δύο ήττες, στις ισάριθμες αγωνιστικές που είχαν προηγηθεί, η Λουκέρνη έφτασε στη νίκη. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος στο ελβετικό πρωτάθλημα, επικρατώντας της Λουγκάνο.

Σε ένα ματς που βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Λουγκάνο έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος για το 1-2, με πέναλτι η Λουκέρνη προηγήθηκε 2-1 στα πρώτα 45 λεπτά, για να μπουν άλλα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για το τελικό 4-2.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα γκολ της αναμέτρησης που έγινε το Σάββατο, αργά το απόγευμα, στο Swissporarena και οδήγησε την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League στην πρώτη της φετινή νίκη, στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

Ο Ρενέ Βάιλερ εξήγησε ότι η νίκη κόντρα στη Λουγκάνο, θα βοηθήσει τη Λουκέρνη ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό.

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σάλβι

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σάλβι

Ο τερματοφύλακας της Λουκέρνης αν και αντιμετώπισε πρόβλημα στο δεξιό του μηρό, τελικά όπως φαίνεται θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του πρώτου ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έρχεται με νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά το 4-2 κόντρα στη Λουγκάνο.

Λουκέρνη - Λουγκάνο Live

Λουκέρνη - Λουγκάνο Live

Εντός έδρας αναμέτρηση για την Λουκέρνη στο τελευταίο της ματς πριν τον Ολυμπιακό για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Live στις 20:00 από το gavros.gr.