Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση»

«Μας έδωσε αυτοπεποίθηση»
Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018 - 02:19

Η Λουκέρνη το Σάββατο πέτυχε την πρώτη της, φετινή νίκη στο ελβετικό πρωτάθλημα, εντός έδρας, με αντίπαλο τη Λουγκάνο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, λίγες ημέρες πριν το ματς στο Καραϊσκάκη, έδειξε να συνέρχεται μετά τις κακές εμφανίσεις και ήττες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές.

Με τον Ρενέ Βάιλερ να στέκεται στη σημασία αυτού του αποτελέσματος, ενόψει του ματς στον Πειραιά στην προσεχή Πέμπτη. Ο προπονητής της Λουκέρνης σχολίασε μετά το ματς με τη Λουγκάνο: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για αυτό το αποτέλεσμα».

Συνεχίζοντας, επισήμανε: «Όλοι οι παίκτες ήταν σε πολύ καλή ημέρες σε ό,τι αφορά τον επιθετικό τομέα. Η εμφάνισή τους μας δίνει ορμή και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Με τον Βάιλερ να συμπληρώνει, πάντως, ακόμα: «Παρόλα αυτά, πάρα πολλά πράγματα ακόμα δεν είναι στο επίπεδο που θα έπρεπε να είναι». Με τον τεχνικό της Λουκέρνης να αναφέρεται στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας του. Δέχθηκε δύο γκολ, έδωσε κι ένα πέναλτι στον αντίπαλο!

Διαβάστε επίσης

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σάλβι

Παίζει με Ολυμπιακό ο Σάλβι

Ο τερματοφύλακας της Λουκέρνης αν και αντιμετώπισε πρόβλημα στο δεξιό του μηρό, τελικά όπως φαίνεται θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του ενόψει του πρώτου ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Το προφίλ της Μπασακσεχίρ

Ανερχόμενη δύναμη στο τουρκικό ποδόσφαιρο, διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι τέλους την τελευταία διετία στη γειτονική χώρα.

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Έκανε «σεφτέ» η Λουκέρνη

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού έρχεται με νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» παίρνοντας το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα μετά το 4-2 κόντρα στη Λουγκάνο.