Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προβληματική Λουκέρνη, η άμυνα της Μπέρνλι και η επίθεση της Μπασακσεχίρ

Η προβληματική Λουκέρνη, η άμυνα της Μπέρνλι και η επίθεση της Μπασακσεχίρ
Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018 - 13:44

Αγώνες για τα πρωταθλήματά τους είχαν τη χθεσινή ημέρα, Κυριακή (12/08) και οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο Europa League.

Αρχικά, η Λουκέρνη, την οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη (16/08) στην Ελβετία στη ρεβάνς του 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της με 3-2 από την Γιουνγκ Μπόις.

Η Λουκέρνη προβλημάτισε σε ακόμη ένα ματς, κυρίως στην άμυνά της, με την Γιουνγκ Μπόις να είχε τις ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ο Ολυμπιακός, εκτός συγκλονιστικότατου απροόπτου θα περάσει εύκολα από τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης και μάλιστα μπορεί να το κάνει και με δύο νίκες.

Από εκεί και πέρα, τελείως διαφορετικό πρόσωπο από την Λουκέρνη για τις δύο υποψήφιες αντιπάλους των Πειραιωτών για τα πλέι οφ του Europa. Αρχικά, η Μπέρνλι έδειξε σε ακόμη ένα ματς της κόντρα στη Σαουθάμπτον (0-0), την πολύ καλή ανασταλτική της λειτουργία.

Οι Άγγλοι προσέχουν πολύ την άμυνά τους και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει τον τρόπο να νικήσει την άμυνα των Βρετανών αν βρεθεί απέναντί της. Και επιθετικά, η Μπέρνλι πήρε καλό βαθμό, όμως, ήταν αρκετά αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Μία ομάδα που χρειάζεται πολύ προσοχή από τους «ερυθρόλευκους».

Τέλος, η Μπασακσεχίρ πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Τράμπζονσπορ. Οι Τούρκοι δεν εντυπωσίασαν, έδειξαν, όμως αρκετά καλό πρόσωπο στην επίθεσή τους, την ώρα που κράτησαν μακριά από την εστία τους αντιπάλους τους. Κάνουν σημαντικά λάθη βέβαια στα μετόπισθεν, τα οποία μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Θρύλος αν βρεθεί στο δρόμο του.

Διαβάστε επίσης

Τραυματίστηκε ο Ελία

Τραυματίστηκε ο Ελία

Ο εξτρέμ της Μπασακσεχίρ αντικαταστάθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Τραμπζονσπόρ.