Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Μπέρνλι άντεξε στην πίεση της Μπασακσεχίρ!

Η Μπέρνλι άντεξε στην πίεση της Μπασακσεχίρ!
Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 - 00:21

Την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League πανηγύρισε η Μπέρνλι! Η αγγλική ομάδα κατάφερε και άντεξε στην έντονη πίεση της Μπασακσεχίρ, νίκησε 1-0 στην παράταση και εξασφάλισε το πολυπόθητο «εισιτήριο» για την επόμενη φάση, όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό.

Ρεβάνς για γερά νεύρα στο «Τερφ Μουρ», για τον τρίτο προκριματικό γύρο!

Η αγγλική ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Μπασακσεχίρ μέχρι το 35’. Ωστόσο, οι Τούρκοι «μεταμορφώθηκαν» και από εκείνο το σημείο και έπειτα, ήταν συνεχώς στην περιοχή του εξαιρετικού Χαρτ. Όμως, ο πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Σίτι είπε «όχι» πολλές φορές στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων, κρατώντας τη Μπέρνλι μέσα στο παιχνίδι.

Στην παράταση, οι γηπεδούχοι δέχθηκαν ασφυκτική πίεση από τη Μπασακσεχίρ, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο και άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 97’, ο Κορκ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 82’, «πάγωσε» τους Τούρκους και έβαλε «φωτιά» στο «Τερφ Μουρ», εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Χέντρικ!

Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης, η Μπασακσεχίρ πίεσε ακόμα περισσότερο, όμως δεν τα κατάφερε και αποκλείστηκε…

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του Μπέρνλι-Μπασακσεχίρ.

Μπέρνλι: Χαρτ, Τέιλορ, Βοκς (82' Γουντ), Μπαρνς (120'+2 Ταρκόβσκι), Χέντρικ, Γκίμπσον, Γουέστγουντ (82' Κορκ), Ουάρντ, Λένον (58' Γκούντμουντσον), Μπάρντσλεϊ, Λονγκ.

Μπασακσεχίρ: Γκιουνόκ, Κλισί, Μπελόζογλου, Επουρεανού, Βίσκα, Μπάγιτς (66' Αντεμπαγιόρ), Καχβέτσι, Τεκντεμίρ (92' Ινλερ), Ντα Κόστα, Φρέι (102' Ναπολεόνι), Καϊκάρα.

Διαβάστε επίσης