Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Λο Σέλσο στο «Μεστάγια»

Με Λο Σέλσο στο «Μεστάγια»
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:55

Τη Βαλένθια στο «Μεστάγια» αντιμετωπίζει η Μπέτις το απόγευμα του Σαββάτου (15/09, 19:30) για την 4η αγωνιστική της La Liga. Ένα σημαντικό και δύσκολο ματς για την ομάδα της Ανδαλουσίας, πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα και τον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τα προβλήματα είναι λιγοστά για τον τεχνικό των «βερδιμπλάνκος». Το σημαντικότερο γεγονός είναι πώς για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του τον Λο Σέλσο. Ο Αργεντινός μέσος που αποκτήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, συμπεριλήφθηκε από τον Κίκε Σετιέν στην αποστολή. Αντίθετα δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια τον Γουίλιαμ Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή για το σαββατιάτικο ματς.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, αυτή αποτελείται από τους Ζοέλ Ρόμπλες, Φράνσις, Χάβι Γκαρθία, Μπαρτρά, Κανάλες, Σέρχιο Λεόν, Ινούι, Σανάμπρια, Μπουντεμπούζ, Τέγιο, Σίντνεϊ, Πάου Λόπεθ, Λορέν, Χοακίν, Γκουαρδάδο, Μπαραγάν, Τζούνιορ, Λο Σέλσο και Μαντί.

Διαβάστε επίσης

Ντέρμπι για την Μπέτις

Ντέρμπι για την Μπέτις

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League αντιμετωπίζει σήμερα (15/09) στο «Μεστάγια» τη Βαλένθια για το ισπανικό πρωτάθλημα.