Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει στο Carabao Cup η Νότιγχαμ!

Συνεχίζει στο Carabao Cup η Νότιγχαμ!
Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:46

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Carabao Cup πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς νίκησε στο «Σίτι Γκράουντ» 3-2 τη Στόουκ!

Οι «κόκκινοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και προηγήθηκαν με 3-0, με τον Μπεν Όζμπορν στο 19’, τον Ντάριλ Μέρφι στο 40’ και τον Τζο Λόλι στο 50’, όμως δεν κράτησαν για ώρα αυτό το προβάδισμα, καθώς δέχθηκαν άμεσα γκολ από τον Μπένικ Αφόμπε (60’). Μάλιστα, οι γηπεδούχοι, μετά την απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντιόγκο Γκονσάλβες, έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους και δέχθηκαν ένα ακόμα τέρμα, αυτή τη φορά από τον Σαϊντο Μπεραϊνο (83’).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στιλ, Νταρίκουα, Φιγκεϊρέδο, Ντόσον, Όζμπορν, Γουότσον, Μπρίντκατ, Ντίας (72’ Κας), Γκονσάλβες, Λόλι (84’ Φοξ), Μέρφι (56’ Γκρέιμπαν).

Στόουκ: Φεντερίτσι, Μπάουερ (57’ Ινς), Σούταρ, Γουίλιαμς, Μάρτινς Ίντι, Έντουαρντς (83’ Κάμπελ), Άνταμ, Μπόγιαν, Φλέτσερ, Κράουτς (55’ Αφόμπε), Μπεραχίνο.

Διαβάστε επίσης

Φόλα - Ντουντελάνζ Live ενημέρωση

Φόλα - Ντουντελάνζ Live ενημέρωση

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον όμιλο του Europa League Ντουντελάνζ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Φόλα (20:30). Live γραπτή ενημέρωση στο gavros.gr.