Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Slam Dunk #18: Προβλέψεις για τον νικητή της Euroleague και η συζήτηση για τον ξένο που κόπηκε από τον Ολυμπιακό

Slam Dunk #18: Προβλέψεις για τον νικητή της Euroleague και η συζήτηση για τον ξένο που κόπηκε από τον Ολυμπιακό
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 - 14:53

Το 18ο επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι στον αέρα και συνεχίζει σε ρυθμούς Final Four. Η συζήτηση φουντώνει με προβλέψεις για τελικό νικητή Euroleague, συζήτηση για το κόψιμο του ξένου στον Ολυμπιακού και ταξίδι στα Final Four με τον Γιάννη Φιλέρη.

Επεισόδιο Νο.18 για το «Slam Dunk» και η παρέα συνεχίζει σε ρυθμούς Final Four. Το ενδιαφέρον είναι όλο σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και την προετοιμασία τους μέχρι το Βερολίνο.

Ο Νίκος Ζέρβας, η Δήμητρα Ηρειώτη και η Τόνια Σπανού ανοίγουν τη κουβέντα και κάνουν προβλέψεις για τον τελικό νικητή στη Euroleague, τον πρώτο σκόρερ στο Βερολίνο, αλλά και το κόψιμο του ξένου στον Ολυμπιακό. Ο Ράιτ κόπηκε τελικά, η κουβέντα έγινε πριν και οι απόψεις διαφέρουν και έχουν ενδιαφέρον. Στο NBA δεν γινόταν να μην υπάρξει συζήτηση για την απίστευτη τύχη των Χοκς, αλλά και το πόσα μπορούν να αντέξουν οι Πίστονς.

Στη παρέα του Slam Dunk έρχεται και ο πολύπειρος Γιάννης Φιλέρης, που φέρνει μαζί του αναμνήσεις και μοναδικές ιστορίες από Final Four.

Αναλυτικά όσα έγιναν στο 18ο επεισόδιο του Slam Dunk

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Live streaming

Ολυμπιακός-ΑΕΚ Live streaming

Μεγάλη «μάχη», απόψε (15/5, 20:00), στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκεί όπου Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για την 9η αγωνιστική των playoffs.