Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο και για την Μπέτις

Κύπελλο και για την Μπέτις
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 - 09:49

Την Σανταντέρ αντιμετωπίζει απόψε (21:45) η Μπέτις για τη φάση των «32» του ισπανικού κυπέλλου. Είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς η ρεβάνς θα διεξαχθεί το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Με τον Κίκε Σετιέν να κάνει αρκετές αλλαγές, με δεδομένο ότι πάντα στο κύπελλο παίρνουν χρόνο συμμετοχές παίκτες που δεν αγωνίζονται πολύ στο πρωτάθλημα.

Στην αποστολή ο τεχνικός των «βερδιμπλάνκος» πήρε 23 παίκτες. Εκτός πλάνων του Ισπανού προπονητή είναι ο τραυματίας Χάβι Γκαρθία. Στα πλάνα του είναι οι Γκουαρδάδο και Χοακίν που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα και είναι πλέον διαθέσιμοι.

Η αποστολή αποτελείται από τους Ρόμπλες, Φράνσις, Φεδάλ, Μπαρτρά, Κανάλες, Λεόν, Ινούι, Σανάμπρια, Μπουντεμπούζ, Τέγιο, Σίντνεϊ, Π. Λόπεθ, Γ. Καρβάλιο, Λορέν, Χοακίν, Γκουαρδάδο, Μπαραγάν, Χούνιο, Λο Σέλσο, Ρεμπόγιο, Έντγκαρ, Ρόμπερ και Καπτούμ.

Διαβάστε επίσης

Έχει θέμα η Μίλαν

Έχει θέμα η Μίλαν

Οι «ροσονέρι» δέχθηκαν γκολ και στα 10 πρώτα ματς της σεζόν στο πρωτάθλημα. Κάτι που είχε να συμβεί από το 1932-33.

Την... γλίτωσε ο Ρομανιόλι! (vid)

Την... γλίτωσε ο Ρομανιόλι! (vid)

Η Μίλαν ήταν καλύτερη από την Τζένοα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς αλλά χρειάστηκε ένα τέρμα του Ιταλού κεντρικού αμυντικού στις καθυστερήσεις για να πάρει τη νίκη με 2-1.