Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περιμένω τον καλύτερο Ολυμπιακό!»

«Περιμένω τον καλύτερο Ολυμπιακό!»
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 15:24

Ένα πολύ δυνατό ματς περιμένει την Πέμπτη το βράδυ ο Κίκε Σετιέν. Αυτό ανέφερε ο προπονητής της Μπέτις, μιλώντας για το ματς με τον Ολυμπιακό. Με τον τεχνικό των «βερδιμπλάνκος» να τονίζει αρχικά πώς «αντιμετωπίζουμε το κάθε ματς με τον ίδιο τρόπο, με την ίδια επιθυμία για να πάρουμε τη νίκη. Στο μυαλό των παικτών ίσως να είναι διαφορετική η σκέψη κάθε φορά, ανάλογα με τη διοργάνωση που αφορά το ματς που δίνουμε, αλλά για εμένα όλα τα ματς είναι πολύ σημαντικά και όλοι θέλουμε να βγούμε νικητές στο φινάλε».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό κι αν είναι τελικός για την Μπέτις, εξήγησε «Δεν είναι τελικός καθώς ακολουθεί και το ματς με την Ντουντελάνζ. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν το ματς με μεγαλύτερη ηρεμία, χωρίς να εξαρτιόμαστε από κανένα. Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι σοβαρά και πρόθεσή μας είναι να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς. Στον Ολυμπιακό ίσως αντιλαμβάνονται πώς για εκείνους η πρόκριση θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από το τι θα γίνει στο αυριανό ματς.

Ίσως να είναι η τελευταία τους ευκαιρία για να περάσουν. Μας προβλημάτισαν αρκετά στο πρώτο ματς και θα επιδιώξουν να κάνουν το ίδιο και τώρα. Έχουν επτά ματς χωρίς ήττα. Εμείς ήμασταν άστοχοι στο πρώτο ματς, αλλά ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν ξέρω πώς θα προσεγγίσουν το ματς αύριο. Εάν δηλαδή θα παίξουν πιο τολμηρά ή συντηρητικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά περιμένω πώς θα αντιμετωπίσουμε τον καλύτερο Ολυμπιακό».

Σε ό,τι αφορά τη βοήθεια από τον κόσμο της Μπέτις και πόσο σημαντικό θα είναι αυτό το στοιχείο, εξήγησε: «Ελπίζω και περιμένων οι οπαδοί μας να είναι δίπλα μας, να μας υποστηρίξουν και να μας δώσουν ώθηση. Όχι μόνο για το αυριανό ματς, αλλά για όλα τα ματς στην έδρα μας. Ποντάρουμε στην υποστήριξή τους».

Διαβάστε επίσης