Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τα κατάφερε η Νότιγχαμ

Δεν τα κατάφερε η Νότιγχαμ
Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019 - 19:25

Εκτός έδρας ήττα 2-0 για την Νότιγχαμ που δεν είχε και την τύχη με το μέρος της στο ματς στην έδρα της Μπέρμιγχαμ. Η ομάδα του Ο’ Νιλ ξεκίνησε πολύ καλά το ματς, είχε δοκάρι στο 9' με τον Λόλεϊ, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Και η μπάλα έπαιξε το παιχνίδι της!

Στο 13’ ο Χότα εκμεταλλεύτηκε τα… παιχνίδια της μπάλας που κόντραρε στο σώμα του Γιούτκεβιτς και του στρώθηκε, για να ανοίξει το σκορ (1-0) κόντρα στη ροή του ματς. Η Νότιγχαμ πίεσε, είχε την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 53% έναντι 47% της Μπέρμιγχαμ, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Στο 65' είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Λόλεϊ μετά από συνεργασία με τον Μπονατίνι! Όμως στο 90'+1 ο Μπεναλουάν έκανε πέναλτι, καθώς σταμάτησε την μπάλα με το χέρι λίγο πριν τη γραμμή. Αποβλήθηκε, δε, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Άνταμς και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90'+3.

Μπέρμπιγχαμ: Καμπ, Χάρντινγκ, Μόρισον, Ντιν, Κόλιν, Μαγκομά (81' Εμράμπτι), Γκ. Γκάρντνερ, Κίφτενμπελντ, Χότα (85' Γκ. Γκάρντνερ), Άνταμς, Γιούτκεβιτς (78' Βάσελ).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Παντίλιμον, Γιάνκο, Μπεναλουάν, Μιλόσεβιτς (61' Γκράμπαν), Ρόμπινσον, Γουότσον, Κας, Γκουέντιουρα (72' Καρβάλιο), Όσμπορν, Λόλεϊ, Μέρφι (60' Μπονατίνι).

Διαβάστε επίσης

«Η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

«Η προσοχή μας στον Ολυμπιακό»

Για την πρώτη «μάχη» με τον Θρύλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/02) για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ μίλησε ο μέσος της Ντιναμό Κιέβου, Βίταλι Μπουγιάλσκι.