Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ντιναμό Κιέβου

«Κόλλησε» στο μηδέν η Ντιναμό Κιέβου
Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2019 - 19:48

Ακόμη ένα φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα, Τρίτη (05/02) στην Ισπανία η Ντιναμό Κιέβου στο πλαίσιο της χειμερινής της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακού για τη φάση των «32» του Europa League.

Η προσεχής αντίπαλος των Πειραιωτών στην ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησε σε ένα πάντως κάκιστο ματς.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο αγώνας αυτός ήταν ο πρώτος για το δικό της στάδιο προετοιμασίας για την Έστερσουντς, με την Ντιναμό παρόλο αυτά να μην καταφέρνει αν και είχε μία φλύαρη υπεροχή να πάρει τη φιλική νίκη.

Πάντως, οι Ουκρανοί έδειξαν σε ακόμη ένα ματς, ότι έχουν καλό ρόστερ και χρειάζονται μέγιστη προσοχή από τον Ολυμπιακό.

Έστερσουντ: Μόλιν, Αουγκάν (75’ Πέτερσον), Μπέρκβιτς, Ίσεργουντ (46’ Τέκιε), Μενσίρο (46’ Μπέλμαν), Αμίν (46’ Σούντμπεργκ), Έντουαρντς (60’ Κόλκετ), Κπόζο, Φρίτζον, Μπαπτίστ, Χόπκουτ (60’ Αϊές)

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο (60’ Χέορφι), Κεντζιόρα, Μπούρντα, Κάνταρ, Μικολένκο, Τσε-Τσε, Μπουτζάλσκι, Τσιχάνκοφ, Σαπαρένκο, Βέρμπιτς, Σολ.

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο το «Ελ Κλάσικο» (vid)

Ισόπαλο το «Ελ Κλάσικο» (vid)

Στο 1-1 «κόλλησαν» στο «Καμπ Νόου» η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε με την Ρεάλ Μαδρίτης, στον πρώτο ημιτελικό του ισπανικού Κυπέλλου.