Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλο το «Ελ Κλάσικο» (vid)

Ισόπαλο το «Ελ Κλάσικο» (vid)
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 00:21

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου», στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Ισπανία. Με το «εισιτήριο» για τον τελικό του θεσμού να κρίνεται στο επόμενο «Ελ Κλάσικο» και συγκεκριμένα, στον δεύτερο ημιτελικό στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (27/02).

Οι Μαδριλένοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 6' με τον Λούκας Βάθκεθ, παίζοντας καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, ισοφάρισε στο 57' με τον Μάλκομ, αλλά στη συνέχεια δεν βρήκε τον τρόπο να κατακτήσει τη νίκη. Σε ένα ματς στο οποίο δεν ξεκίνησαν βασικοί οι Μέσι και Μπέιλ, οι οποίοι πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στο 63'.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς (62' Βιντάλ), Μπουσκέτς, Αρτούρ (76' Αλενιά), Κουτίνιο (63' Μέσι), Μάλκομ, Σουάρες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Μάρκος Γιορέντε (63' Καζεμίρο), Μόντριτς, Κρόος, Λούκας Βάθκεθ (84' Ασένσιο), Βινίσιους (63' Μπέιλ), Μπενζεμά.

Διαβάστε επίσης

Γιουνάιτεντ... Game of Thrones! (pics)

Γιουνάιτεντ... Game of Thrones! (pics)

Ο Τζον Μπράντλεϊ, από τη γνωστή σειρά με εκατοντάδες εκατομμύρια φανς στον κόσμο, βρέθηκε στην προπόνηση της Μάντσεστερ.