Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Αντβέρπ ο Μιραλάς! (pic)

Στην Αντβέρπ ο Μιραλάς! (pic)
Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 - 19:34

Στην πατρίδα του θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε από την Αντβέρπ, με τη φανέλα της οποίας θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν.

Ο Μιραλάς δεν βρισκόταν εδώ και αρκετό διάστημα στα πλάνα των προπονητών του στην Έβερτον, η οποία τον είχε παραχωρήσει δανεικό σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Πλέον, τα «ζαχαρωτά» αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Με την Αντβέρπ να καταφέρνει τελικά να τον κάνει δικό της, ενισχύοντας σημαντικά τη μεσοεπιθετική της γραμμή.

Ο Μιραλάς επιστρέφει, λοιπόν, στη χώρα του από όπου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, στις Ακαδημίες της Σταντάρ Λιέγης, πριν πάρει μεταγραφή για την Λιλ, όπου άρχισε ουσιαστικά η καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Στην Αλ Ουάχντα ο Μποτία!

Στην Αλ Ουάχντα ο Μποτία!

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα από το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εξάρα στην Μάιντζ η Μπάγερν Μονάχου!

Εξάρα στην Μάιντζ η Μπάγερν Μονάχου!

Οι «Βαυαροί», τους οποίους θα βρει στο δρόμο του στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός, επικράτησαν με το εμφατικό 6-1 της Μάιντζ για το γερμανικό πρωτάθλημα.