Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η Μπάγερν Μονάχου λάμπει, αλλά χάνει…»

«Η Μπάγερν Μονάχου λάμπει, αλλά χάνει…»
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 - 00:38

Συνέντευξη σε σερβικό Μέσο παραχώρησε ο Μάρκο Μάριν. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα μίλησε για το ματς με την Νάπρεντακ την περασμένη Κυριακή (6/10), αλλά και για το Champions League…

Αρχικά, για το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις, στη νίκη με 1-0 επί της Νάπρεντακ, ο Μάριν είπε: «Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο Κρούσεβατς… Παρόλα αυτά παίξαμε καλά, είχε πολλές ευκαιρίες, εκ των οποίων και δοκάρι και τελικά πήραμε στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης που ήταν πολύ σημαντικοί. Δεν φοβήθηκα να δοκιμάσω το σουτ, παρότι γνώριζα ότι ήταν η τελευταία φάση του αγώνα. Είναι καλό προαίσθημα. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, αλλά αισθανόμουν καλά εκείνη την στιγμή και ευτυχώς τα κατάφερα και σκόραρα».

Για το χαμένο πέναλτι του Μπεν, τόνισε: «Ο Μπεν πήρε την μπάλα. Ήταν σίγουρος για τον εαυτό του. Δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα στην ομάδα και δεν επιδίωξα να εκτελέσω εγώ το πέναλτι. Συμβαίνει να χαθεί ένα πέναλτι. Δεν είναι πρόβλημα αυτό».

Και πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχει κούραση, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες… Η Μπάγερν Μονάχου λάμπει στην Ευρώπη και στο Champions League, αλλά όπως είδατε κι αυτή έχασε στο πρωτάθλημα. Οι αντίπαλοί της είναι καλοί, πιο ξεκούραστοι και περιμένουν μία ευκαιρία. Ανεξάρτητα από την ποιότητα που μπορεί να διαθέτει μια ομάδα, κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο».

Τέλος, είπε για το πρωτάθλημα της Σερβίας: «Θα παραμείνουμε στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης