Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο στους τρεις δοκιμάζονται (pics)

Δύο στους τρεις δοκιμάζονται (pics)
Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2019 - 11:17

Δύο από τους τρεις αντιπάλους του Ολυμπιακού, στον δεύτερο όμιλο του Champions League, έχουν σήμερα αγώνες, για τα πρωταθλήματα των χωρών τους. Και οι δύο, μάλιστα, παίζουν την ίδια ώρα.

Ο αδερφός μας, από τη Σερβία, ο Ερυθρός Αστέρας, δοκιμάζεται εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Ραντνίκ Σουρντούλιτσα, στις 16:30. Ο πρώτος της βαθμολογίας του σερβικού πρωταθλήματος παίζει με τη 13η και δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη δυσκολία.

Από την άλλη, η Μπάγερν Μονάχου, παίζει εντός έδρας και υποδέχεται την Ουνιόν Μπερλίν. Επίσης στις 16:30. Με αρκετά προβλήματα, μάλιστα οι Βαυαροί, αφού δεν έχουν διαθέσιμους τους Αρπ, Μαρτίνεζ, Ερνάντεζ, Σίλε. Η Μπάγερν είναι 3η, αλλά κυνηγάει, φυσικά, τον τίτλο, ενώ η Ουνιόν Μπερλίν είναι 15η.

Η Τότεναμ παίζει αύριο, το μεγάλο ματς της, με τη Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν...

Επέστρεψε στις νίκες η Μπάγερν...

Οι «Βαυαροί» επικράτησαν με 2-1 της Ουνιόν Βερολίνου και επέστρεψαν στις επιτυχίες, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Χειρουργήθηκε ο Ερνάντεζ…

Χειρουργήθηκε ο Ερνάντεζ…

Ο 23χρονος υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στον δεξί αστράγαλο, μένοντας εκτός δράσης για τους επόμενους περίπου 2 μήνες, χάνοντας έτσι τον επαναληπτικό αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό.