Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έχασε όλα μέσα σε 4 λεπτά η Άρσεναλ...

Τα έχασε όλα μέσα σε 4 λεπτά η Άρσεναλ...
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 18:11

Το… κατάφερε και αυτό η φετινή Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ με 1-0 κόντρα στην Τσέλσι, κρατώντας μία πολύ σημαντική νίκη στα χέρια τους, ωστόσο, οι «μπλε» με δύο γκολ στο 83’ και στο 87’ πανηγύρισαν ένα μεγάλο διπλό με ανατροπή μέσα στο «Emirates».

Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα αν και είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης… κατάφερε να ηττηθεί σε ένα πραγματικά δικό της παιχνίδι.

Στο 13’ ο Ομπαμεγιάνγκ άνοιξε το σκορ για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League. Με την Άρσεναλ να κρατάει σχετικά εύκολα στη συνέχεια το υπέρ της προβάδισμα, έχοντας και ευκαιρίες για να «σφραγίσει» τη νίκη.

Κάτι το οποίο δεν πέτυχε, με αποτέλεσμα η Τσέλσι να «κλέψει» στο τέλος τη νίκη μέσα από τα χέρια της αντιπάλου της. Στο 83’ ο Ζορζίνιο έφερε το ματς στην ισοπαλία, ενώ στο 87’ ο Άμπραχαμ ολοκλήρωσε μία μεγάλη ανατροπή για την Τσέλσι.

Πλέον, η Άρσεναλ «βυθίστηκε» ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ, ούσα τουλάχιστον 11 βαθμούς πίσω από τις θέσεις του Champions League.

Διαβάστε επίσης

Αποχώρησε τραυματίας ο Τσέιμπερς

Αποχώρησε τραυματίας ο Τσέιμπερς

Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ματς με την Τσέλσι και υπάρχουν φόβοι στους «κανονιέρηδες» για μεγάλη ζημιά.