Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο τρίποντο για την Νότιγχαμ…

Νέο τρίποντο για την Νότιγχαμ…
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 19:04

Μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη στη «μάχη» που δίνει για να διεκδικήσει μέχρι το τέλος την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ πήρε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν με 1-0 της Γουίγκαν και έτσι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα της Τσάμπιονσιπ.

Η ομάδα του Σαμπρί Λαμουσί πέτυχε το γκολ της νίκης στο 61’ με τον Φιγκεϊρέδο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, ωστόσο, οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το τέλος, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά τους Σαμπά, ο οποίος απέκρουσε και πέναλτι στο 79’ του Γουίντας.

Να σημειωθεί, ότι ο Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος «παίζει» έντονα το τελευταίο διάστημα για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ως βασικός το παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο 56’, αφήνοντας τη θέση του στον Λόλεϊ.

Διαβάστε επίσης

Τα έχασε όλα μέσα σε 4 λεπτά η Άρσεναλ...

Τα έχασε όλα μέσα σε 4 λεπτά η Άρσεναλ...

Οι «κανονιέρηδες» κρατούσαν τη νίκη κόντρα στην Τσέλσι στα χέρια τους, ωστόσο, οι «μπλε» με δύο γκολ στο 83’ και στο 87’ έφτασαν στην ανατροπή (1-2) μέσα στο «Emirates».

Αποχώρησε τραυματίας ο Τσέιμπερς

Αποχώρησε τραυματίας ο Τσέιμπερς

Ο κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ αποχώρησε κουτσαίνοντας από το ματς με την Τσέλσι και υπάρχουν φόβοι στους «κανονιέρηδες» για μεγάλη ζημιά.