Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: 0-4 γιατί... σταμάτησε!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: 0-4 γιατί... σταμάτησε!
Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 - 23:55

Σπουδαία εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο Clasico στο “Santiago Bernabéu”, με την ομάδα του Τσάβι να... διαλύει με 0-4 την Ρεάλ Μαδρίτης και να στήνει... πάρτι στη Μαδρίτη. Οι «μπλαουγκράνα» ήταν ανώτεροι σε όλον τον αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει περισσότερα από τέσσερα τέρματα στη Ρεάλ και τον Κουρτουά! Τα τέρματα πέτυχαν οι Ομπαμεγιάνγκ (29', 51'), Αραούχο (38') και Τόρες (47'), υπογράφοντας τον θρίαμβο της Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» άγγιξαν, δις, το 0-1 στο 12’. Ομπαμεγιάνγκ και Ντεμπελέ νικήθηκαν, εντυπωσιακά, από τον Κουρτουά, ο οποίος κράτησε με δυσκολία το «μηδέν» στην εστία του.

Το 0-1, όμως, δεν άργησε. Ο Ομπαμεγιάνγκ, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Ντεμπελέ, στο 29’, σκόραρε με κεφαλιά και έβαλε την Μπαρτσελόνα σε θέση «οδηγού» στην αναμέτρηση.

Η ομάδα του Τσάβι συνέχισε να πιέζει και διπλασίασε τα τέρματά της στο 38’ με τον Αραούχο. Ο Ντεμπελέ εκτέλεσε εξαιρετικά ένα κόρνερ και βρήκε τον Αραούχο, ο οποίος σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και νίκησε τον Κουρτουά, κάνοντας το 0-2.

Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν και στο δεύτερο μέρος με το πόδι στο… γκάζι. Έχασαν τεράστια ευκαιρία στα πρώτα 22’’ μετά την έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, με τον Φεράν Τόρες να αστοχεί σε τετ-α-τετ, όμως το 0-3 δεν άργησε να γίνει. O Τόρες στο 47’ έπειτα από καταπληκτική ασίστ του Ομπαμεγιάνκ έκανε το 0-3 με ωραίο τελείωμα, ενώ στο 51’ οι ρόλοι αντιστράφηκαν!

Ο Τόρες «σέρβιρε» και ο Ομπαμεγιάνγκ εκτέλεσε τον Κουρτουά και έκανε το 0-4, σε μια φάση που ελέγχθηκε και από το VAR για πιθανό οφσάιντ. Η ομάδα του Τσάβι, όμως, συνέχισε να πιέζει και να έχει το… πάνω χέρι στο παιχνίδι. Μέχρι το σημείο που αποφάσισε να… κατεβάσει ταχύτητα!

Και έτσι, το παιχνίδι έληξε μόνο με… 0-4! Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα στο “Santiago Bernabéu”, καθώς μετέτρεψε σε… πάρτι το Clasico, με απόλυτους πρωταγωνιστές τους Ομπαμεγιάνγκ (δύο γκολ και μία ασίστ), Ντεμπελέ (δύο ασίστ) και Τόρες (ένα γκολ και μία ασίστ).

Δείτε ΕΔΩ το τέταρτο γκολ της Μπαρτσελόνα, με εξαιρετική συνεργασία Τόρες και Ομπαμεγιάνγκ.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Μπαρτσελόνα στο Twitter.

Διαβάστε επίσης