Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Αυτά έγιναν στα πρώτα ημίχρονα!

Champions League: Αυτά έγιναν στα πρώτα ημίχρονα!
Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - 22:50

Ημίχρονο στις σημερινές μάχες για τα προημιτελικά του Champions League, από τις οποίες θα προκύψουν τα δύο πρώτα «εισιτήρια» για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Η Τσέλσι προηγείται με 1-0 της Ρεάλ στο ημίχρονο, την ώρα που Μπάγερν και Βιγιαρεάλ είναι… κολλημένες στο μηδέν στο Μόναχο.

Η Τσέλσι σκόραρε και έβαλε «φωτιά» στον προημιτελικό με τη Ρεάλ και στην πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League! Έκανε το 1-0 με τον Μάουντ στο 15’, σε μια αναμέτρηση που έχει το πάνω χέρι και μείωσε σε 3-2 στο συνολικό σκορ της σειράς. Έτσι, ψάχνει ένα ακόμη τέρμα στο δεύτερο μέρος για να καταφέρει να στείλει το ματς στην παράταση!

Στο ματς του Μονάχου, Μπάγερν και Βιγιαρεάλ παραμένουν «κολλημένες» στο μηδέν, σε ένα ματς χωρίς μεγάλη ευκαιρία. Οι Βαυαροί έχουν το πάνω χέρι και μια… ανούσια υπεροχή, καθώς παίζουν μεν, μονότερμα τη Βιγιαρεάλ, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν και να πάρουν προβάδισμα στο παιχνίδι. Έτσι, η πολύ καλά οργανωμένη Βιγιαρεάλ του Έμερι, κρατάει την τύχη της στα χέρια της, καθώς μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα, έχει ακόμη το προβάδισμα για την πρόκριση!

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό της Μπάγερν Μονάχου στο Twitter.

Διαβάστε επίσης