Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Champions League: Στους «4» με ήρωα τον Μπενζεμά η Ρεάλ!

Champions League: Στους «4» με ήρωα τον Μπενζεμά η Ρεάλ!
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022 - 00:34

Σπουδαίο παιχνίδι στο “Santiago Bernabeu” με τις Τσέλσι και Ρεάλ να δίνουν μεγάλη «μάχη» και να μας προσφέρουν μια από τις πιο ανατρεπτικές σειρές προημιτελικών στο Champions League. Οι Μαδριλένοι πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, παρά την ήττα με 2-3 από την Τσέλσι, στην παράταση με... χρυσό σκόρερ τον Καρίμ Μπενζεμά!

Οι «μπλε» του Λονδίνου μπήκαν δυνατά και κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, «άγγιξαν» την πρόκριση, καθώς προηγήθηκαν με 0-3 στο 75’! Ο Μάουντ στο 15’ έκανε το 0-1, με τον Ρούντιγκερ στο 51’ να διπλασιάζει τα τέρματα της Τσέλσι και τον Βέρνερ στο 75’ με γκολάρα να κάνει το 0-3! Προηγουμένως, είχε ακυρωθεί και γκολ του Αλόνσο στο 63’ για χέρι στην αρχή της φάσης!

Ο Ροντρίγκο ήρθε για να ανατρέψει την κατάσταση. Μπήκε στο 78’ και σκόραρε στο 80’ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, μετά από μια ανεπανάληπτη μπαλιά του «μάγου» Μόντριτς! Έτσι, έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί, η «λύτρωση» ήρθε για την Ρεάλ με τον συνήθη ύποπτο, Καρίμ Μπενζεμά! Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ με απίστευτη κεφαλιά στο 96’ έκανε το 2-3 και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, με αποτέλεσμα να γίνει για ακόμη μια φορά ο απόλυτος ήρωας τον Μαδριλένων.

Διαβάστε επίσης