Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming
Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 20:06

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming: Η Λίβερπουλ έχει ήδη φτάσει στην κατάκτηση δύο τροπαίων φέτος, αφού λύγισε στους δύο τελικούς του Λιγκ Καπ Αγγλίας και του Κυπέλλου την Τσέλσι, όμως μετά τη δραματική εξέλιξη και την αποτυχία κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ, ο μεγάλος στόχος της για να κριθεί επιτυχημένη η σεζόν, είναι φυσικά το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Με εξαιρετική παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα της χρονιάς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έφτασε ουσιαστικά… σβηστά μέχρι τον αποψινό τελικό. Μετά το 6/6 σε όμιλο όπου συμμετείχαν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Πόρτο και Μίλαν, προχώρησε στα νοκ-αουτ. Πρώτος αντίπαλός της η Ίντερ, με το σύνολο του Κλοπ να προκρίνεται μετά το συνολικό 2-1. Ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπενφίκα (6-4 συν.) στα προημιτελικά, πριν περάσει και τη Βιγιαρεάλ (5-2 συν.) εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το… Παρίσι. Παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν, επιτίθεται από νωρίς και θα τα δώσει όλα απόψε με στόχο το τρόπαιο!

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εδώ και καιρό κατακτήσει το πρωτάθλημα Ισπανίας, αφού τερμάτισε 13 βαθμούς πάνω από την Μπαρτσελόνα. Με ρεκόρ 26-8-4 και 80-31 τέρματα, το σύνολο του Αντσελότι ολοκλήρωσε σπουδαία χρονιά στο εγχώριο πρωτάθλημα της Λα Λίγκα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, προκρίθηκε ως 1η (5-0-1) από τον όμιλο με τις Ίντερ, Σαχτάρ, και Σέριφ, για να κοντραριστεί με την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των 16. Μετά την ήττα στο πρώτο ματς (0-1), στο Παρίσι και αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο γήπεδό της, κανείς δεν πίστευε ότι μπορεί να φτάσει στην ολική ανατροπή. Με τρεις γκολάρες του Μπενζεμά, έφτασε στο τελικό 3-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Ακολούθησε ο προημιτελικός με αντίπαλο την κάτοχο Τσέλσι με την ίδια να προκρίνεται στην παράταση του επαναληπτικού (3-1/1-3) χάρη σε γκολ του Μπενζεμά. Έπεσε… πάνω στη Σίτι όμως εκεί είχε άλλον… ήρωα. Μετά την ήττα με 3-4 στο Μάντσεστερ και αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1 στη Μαδρίτη, χρειάστηκαν δύο γκολ του Ροντρίγκο (90′,91′) για να πάει το παιχνίδι στην παράταση, όπου ο Μπενζεμά το… καθάρισε με γκολ πέναλτι, στέλνοντάς την στον τελικό. Πέρασε από… χίλια κύματα, όμως η Βασίλισσα απέδειξε ότι έχει βαριά φανέλα και -τουλάχιστον φέτος- ο τίτλους του αουτσάιντερ της ταιριάζει. Πηγαίνει για μια ακόμη «έκπληξη» απόψε, με κέρδος (αν τα καταφέρει) το τρόπαιο!

Δες τα κορυφαία προγνωστικά ποδοσφαίρου

Ο τελικός Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης είναι προγραμματισμένος για τις 22:00 του Σαββάτου.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης

Τελικός Champions League ζωντανά στο MEGA: Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Σταντ ντε Φρανς (video)

Τελικός Champions League ζωντανά στο MEGA: Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Σταντ ντε Φρανς (video)

Μία ημέρα απομένει για τον μεγάλο τελικό του Champions League, που θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA. Λίβερπουλ και Ρεάλ δίνουν αύριο το βράδυ, ραντεβού στο Παρίσι, που κινείται στους ρυθμούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.