Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτοιμη για το μεγάλο βήμα η Νότιγχαμ Φόρεστ (photo)

Έτοιμη για το μεγάλο βήμα η Νότιγχαμ Φόρεστ (photo)
Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 12:03

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα! Για το άλμα! Απέναντι στη Χάντερσφιλντ, το απόγευμα στις 18:30, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη Βρετανία, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα, για να καταφέρει να κερδίσει την άνοδό της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ένα επίτευγμα σπουδαίο, εφόσον φτάσει σε αυτό η ομάδα του Στιβ Κούπερ. Αφού μιλάμε για μια συνθήκη, η οποία ήταν σε… αναμονή 23 ετών! Η Φόρεστ, μια ιστορική ομάδα του Νησιού, μια παραδοσιακή ομάδα, λείπει εδώ και 23 χρόνια από την Πρέμιερ Λιγκ, όμως σήμερα έχει την ευκαιρία αυτό να το αλλάξει και να κάνει το άλμα, ξανά!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και φυσικά, εκτός από τη φήμη, τη δόξα, την ποδοσφαιρική σημασία του να ανέβει η Νότιγχαμ στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει φυσικά και το πρακτικό κέρδος και όφελος. Καθώς, εφόσον η ομάδα του Κούπερ πάρει την άνοδο, θα γίνει πλουσιότερη κατά 190 εκατομμύρια ευρώ και θα έχει την ευκαιρία να μπει με μεγάλες αξιώσεις, στην Πρέμιερ Λιγκ, για να διεκδικήσει την παραμονή της και ό,τι καλύτερο, από εκεί και πέρα.

H Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία τερμάτισε τέταρτη στην κανονική περίοδο στην Τσάμπιονσιπ, νίκησε 2-1 στο Σέφιλντ τη Γιουνάιτεντ, αλλά έχασε με το ίδιο σκορ στο «Σίτι Γκράουντ», πριν επικρατήσει 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Και τώρα, στις 18:30, βρίσκεται απέναντι στη Χάντερσφιλντ, για να διεκδικήσει το όνειρο!

** Η φωτογραφία είναι από τον λογαριασμό της Νότιγχαμ Φόρεστ στο Twitter.

Διαβάστε επίσης