Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Νότιγχαμ σόκαρε τη Λίβερπουλ! (photo)

Η Νότιγχαμ σόκαρε τη Λίβερπουλ! (photo)
Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 - 16:25

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη φώναξε βροντερό «ΠΑΡΩΝ» στην Πρέμιερ Λιγκ, κάνοντας πιθανώς τη νίκη της αγωνιστικής! Απέναντι στη Λίβερπουλ είχε ένα… τεράστιο σοκ να προσφέρει και ενώ η συνολική εικόνα της έως τώρα δεν είναι καλή, σε αυτό το ματς έκανε ό,τι ακριβώς έπρεπε για να νικήσει. Και το κατάφερε! Επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Αβονιγί στο 55’ και έβαλε μεγαλύτερη… φωτιά, στην ομάδα του Κλοπ!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Από κοντά και ενώ πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ο Αβονιγί κατάφερε στο 55’ να νικήσει τον Άλισον και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Κούπερ, προκαλώντας… σεισμό στο Σίτι Γκράουντ. Η Λίβερπουλ, όπως είναι λογικό, πίεσε μέχρι το φινάλε, για να βρει την ισοφάριση, αλλά σταμάτησε σε ένα εξαιρετικό Χέντερσον, ο οποίος ακόμη και στο 92’ (Φαν Ντάικ) και στο 95’ (Σαλάχ) έλεγε βροντερά «ΟΧΙ» στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ…

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Φόρεστ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν πρωτοκλασάτο αντίπαλο… Δεύτερη στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης