Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «Ρόντι» έβαλε την «υπογραφή» του στη μεγαλύτερη (έως την επόμενη) ευρωπαϊκή βραδιά των «ερυθρόλευκων»

Ο «Ρόντι» έβαλε την «υπογραφή» του στη μεγαλύτερη (έως την επόμενη) ευρωπαϊκή βραδιά των «ερυθρόλευκων»
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024 - 18:49

Ο Ολυμπιακός έγραψε μία ακόμη «χρυσή» σελίδα στην ιστορία του, την Μεγάλη Πέμπτη (2/5), όταν «διέλυσε» με 4-2 την Άστον Βίλα στο «Villa Park», στον πρώτο ημιτελικό του Conference League, αποκτώντας πολύ σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, στην «Opap Arena».

Στη μεγάλη και ιστορική ευρωπαϊκή «μάχη», για τη φάση των «4», στην έδρα των «χωριατών», ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε χατ-τρικ και ξεχώρισε, όμως όλοι οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν συγκλονιστική εμφάνιση, δίνοντας το... 101%.

Ο Ροντινέι, μάλιστα, ήταν ένας εκ των κορυφαίων του Θρύλου, αφού σε ένα τόσο κρίσιμο -εκτός έδρας- ευρωπαϊκό ματς, στάθηκε στο ύψος του, τόσο στην άμυνα όσο και επιθετικά, προκαλώντας πολλά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές του Ουνάι Εμερι.

Πιο αναλυτικά, στατιστικά, στο ιστορικό ευρωπαϊκό «διπλό» των Πειραιωτών κόντρα στην πανίσχυρη και «πανάκριβη» Άστον Βιλα, ο Βραζιλιάνος μπακ ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες, με 57 ενέργειες με την μπάλα (δεύτερη καλύτερη επίδοση), είχε 23 πετυχημένες μεταβιβάσεις, στις 28 που δοκίμασε συνολικά (82%), μία «key pass» και 2/4 μακρινές πάσες, ενώ έπαιξε και εξαιρετική άμυνα, αφού σε επτά «μάχες» που έδωσε, κέρδισε τις τέσσερις, είχε δύο τάκλιν, δύο εκκαθαρίσεις μπάλας και ένα κλέψιμο!

Στόχος του εκρηκτικού Βραζιλιάνου του Ολυμπιακού, να είναι στο μάξιμουμ και την Πέμπτη του Πάσχα (9/5) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς της φάσης των «4» του Conference League με τους «χωριάτες», με «φόντο» την κορυφαία στιγμή: τον τελικό.

Διαβάστε επίσης

Τα θέλει και τα δύο!

Τα θέλει και τα δύο!

Πρώτα η Άστον Βίλα, μετά ο ΠΑΟΚ για τον Θρύλο, που δεν θέλει να αφήσει καμία ευκαιρία χαμένη.