Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι!

Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι!
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 23:55

Μετά από μία «μάχη» στην Κωνσταντινούπολη, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να κερδίσει με 1-0 την Ίντερ και να κατακτήσει το Champions League, για να κάνει το τρεμπλ!

Οι «Πολίτες» στέφθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία τους και έγιναν η έκτη διαφορετική αγγλική ομάδα που πανηγυρίζει το τρόπαιο!

Το ιστορικό γκολ για τη Σίτι το πέτυχε ο Ρόντρι στο 69' όταν ο Ακάντζι γύρισε στον Μπερνάρντο Σίλβα, εκείνος γύρισε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Ρόντρι με ένα εξαιρετικό πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα, αφήνοντας άγαλμα τον Ονάνα της Ίντερ.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς (82' Γουόκερ), Ρούμπεν Ντίας, Άκε, Ακάντζι, Ρόδρι, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε (36' Φόντεν) Μπερνάρντο Σίλβα, Χάλαντ, Γκρίλις

ΙΝΤΕΡ: Ονανά, Νταρμιάν (Ντ'Αμπρόζιο), Ατσέρμπι, Μπαστόνι (76' Γκόζενς), Ντάμφρις (76' Μπελανόβα), Τσαλχάνογλου (84' Μικίταριαν), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο, Μαρτίνες, Τζέκο (57' Λουκάκου)

Διαβάστε επίσης

Champions League: Το MEGA για τον τελικό ανάμεσα σε Σίτι και Ίντερ (video)

Champions League: Το MEGA για τον τελικό ανάμεσα σε Σίτι και Ίντερ (video)

Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται απόψε το βράδυ στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη, στον μεγάλο τελικό του Champions League. Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός θα παρακολουθήσετε από το MEGA σε μια μεγάλη τηλεοπτική παραγωγή που θα αρχίσει από τις εννέα.